Najlepsza Gra Java - Luty'10
Odpowiedz do tematu

: Najlepsza Gra Java - Luty'10
Drugi miesiąc 2010 roku się kończy, ferie się kończą więc czas na wybory gry lutego ;) Tak jak miesiąc temu : pod uwagę brane były gry ENG oraz PL z tą małą zmianą, ze pominąłem gry od EA (nie ma na forum więc nie biorę pod uwagę) oraz gry beta [żeby nie było że Mobile Pokera nie ma]. Dorotka przejrzała listę i błędów nie stwierdziła ( za co podziękowania dla niej <kumple> ) więc już nikt nie powinien (nie mówię na pewno, coś to pisać w postach to postaramy się zaradzić problemowi) się do niczego przyczepić ;) Głosowanie trwa przez 7 dni, maksymalna ilość zaznaczeń to 3. Zapraszam do głosowania !

Jak dla mnie to luty nie był za bardzo udanym miesiącem dla twórców - przeszedłem zaledwie 2 tytuły, które i tak okazały się kompletną klapą, mimo iż miałem ogrom czasu (2 tygodnie ferii). Może w przyszłym miesiącu będzie lepiej ...
W każdym razie wydobyłem 3 najlepsze, dla mnie gry tego nieudanego miesiąca i zagłosowałem na :

- Sonic and Sega All Star Racing produkcji Gameloftu
- Car Crash Racing by StudioX2010
- oraz World Conquest [Fugu Mobile]

Wszystkie 3 tytuły średnio udane, no ale jak się nie ma co się lubi ...

Edit : Podziękowania dla Malwinki za wstawienie linku na głównej :))

:
stawiam na sonic

:
Zagłosowałem na:
1- Sonic and Sega All Star Racing: niezła wyścigówka od Gl, tylko za szybko się nudzi.
2- Minigolf 99 Challenge 2010: golf od DC z dosyć ładną grafiką. Też się szybko nudzi.
3- 24 : Jack Bauer: Następna produkcja DC, ale tym razem odgrzany kotlet, przynajmniej lepsza od reszty gier z ankiety.

W resztę gier nie grałem, oprócz Contra 4 (kompletna klapa). W tym miesiącu coś producenci gier Java nie zabłysnęli.

:
Tylko Apotheisize. Mimo że w to nie gram (tylko 5 minut) to i tak fajnie że jest angielska wersja :)

Reszta do kitu. Na Sonica nie głosowałem, bo nie był aż tak warty

:
...to się lubi co się ma ; -)
Moje głosy poszły na:
- Mini Golf 99 Challenge 2010 (Digital Chocolate) - bardzo fajny golfik, grywalny no i do tego te 99 dołków. Jest co robić.
- Sonic & Sega All Stars Racing (Gameloft) - aaa dlatego że fajne. Więcej napisałem w Rozmowach o grach.
A tak poza tym to w więcej tytułów w tym miesiącu nie grałem. Jakoś nic mnie więcej nie zachęciło. Może coś straciłem?

:
Zagłosowałem na:

McVenture- lubię point 'n' click'i ;)
Minigolf 99 Challenge 2010- to jest to, 99 dołków zabawy xD
Sonic and Sega All Star Racing- no i tu zastanawiałem się czy postawić swój głos na tę grę. Moją opinię o tej grze możecie przeczytać w "Rozmowach o grach"

:
WG mnie najlepsza jest Castlevania, ale może to tylko że jestem fanem tej serii

:
24 Jack Bauer - jedyna gra z lutego którą całą skończyłem
Zuma Revenge - nie grałem, ale lubię Zumę
Ostatecznie mógłbym na Sonica zagłosować, ale tak nie zrobiłem

:
Kamikadze 2 Monk to staroć,podobnie jak Castlevania - Order of Shadow oraz Contra 4-oba tytuły pojawiły się chyba dość dawno temu.

Zagłosowałem jedynie na Apoteozę,miły RPG w klimatach China Warrior.

:
Ja zagłosowałem na:

Terror's Seed - Ciekawa gra z klimatem

The Wolfman - Z początku nie byłem do niej przekonany, gdyż powstała na podstawie filmu, ale po kilku pierwszych poziomach przypadła mi do gustu... :)

Sonic Racing - Lubię gry od GL. Ta nie powala ale mozna pograć

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

SHOUTBOX

Pełna wersja forum